Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El web Mollet Negocis rep el Premi Excel·lència 2011

30/09/2011

Economia

Mollet Negocis és una plataforma web impulsada per l'empresa municipal Mercamollet per impulsar el comerç de la ciutat.

- Mollet  Negocis és una plataforma tecnològica que combina els esforços del sector públic i el sector privat per a sostenir i dinamitzar l’activitat econòmica i social de la ciutat de Mollet

- L’empresa municipal MERCAMOLLET va impulsar aquesta plataforma ara fa un any amb el suport del comerç i el sector immobiliari de la ciutat

El Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), pretén distingir amb els Premis Excel•lència a aquelles empreses o institucions que fan l'esforç de divulgar les Telecomunicacions com a base de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, per millorar la seva innovació, l'esforç exportador o la seva responsabilitat social.

Els Premis Excel·lència 2011 s’han lliurat aquest migdia en el marc de la 10a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, celebrada al Cosmo Caixa de Barcelona. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha rebut el Premi Excel·lència al Desenvolupament Sostenible.

El  Premi Excel·lència al Desenvolupament Sostenible es concedeix anualment a l'empresa o institució que hagi destacat per la promoció, organització, desenvolupament d'activitats de formació, investigació, divulgació i accions socials en els camps interdisciplinaris de la ciència, la tecnologia, la naturalesa, la societat, el desenvolupament econòmic, la cooperació internacional, el canvi global i els desequilibris socials, econòmics i tecnològics.

En aquest cas, l’empresa de l’Ajuntament de Mollet, MERCAMOLLET, va engegar l’octubre de 2010 la plataforma tecnològica Mollet Negocis amb l’objectiu principal de promoure i facilitar la implantació de nous establiments comercials a la ciutat i, al mateix temps, ser una eina útil per als consumidors, ja que s’hi troba informació exhaustiva dels establiments, eixos comercials, sectors, etc, a la ciutat.

MERCAMOLLET ha rebut el Premi Excel·lència al Desenvolupament Sostenible de manera ex aequo amb la Fundació CETEI – FUNDACIÓ JOAN XXIII. Des que l’any 2002 el COETTC va instaurar el  premi, només dos administracions locals, l'Ajuntament de Sant Cugat i el de Viladecans, havien rebut  aquest reconeixement.

La Diada de les Telecomunicacions a Catalunya és un dels esdeveniments més importants i representatius del sector TIC que s'organitza a Catalunya i a l'estat espanyol. Enguany ha comptat amb una participació superior a les 1.500 persones.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, conjuntament amb les seves empreses municipals, té una llarga trajectòria d’actuacions envers el desenvolupament sostenible, amb els pilars d’actuació següents:

- Foment de la qualitat de vida als ciutadans  de Mollet 
- Concertació del sector públic, privat i associatiu a través de plataformes d’actuació en què es valoren i creen sinergies entre els diferents sectors i àmbits
- Innovació i equilibri de formats respecte al desenvolupament dels productes i serveis

Mollet Negocis
Mollet Negocis (www.molletnegocis.cat) està gestionada per l’empresa municipal MERCAMOLLET i vol ser una eina per facilitar la implantació de nous establiments comercials a la ciutat. Inclou informació exhaustiva de tots els comerços que hi ha a la ciutat, distribuïts per sectors i pels diferents eixos comercials de la ciutat.

També inclou informació actualitzada dels locals comercials disponibles, de manera que pretén ser una bona eina per a aquelles empreses o persones emprenedores que desitgin instal•lar-se a Mollet. D’una banda, podran saber quants comerços semblants hi ha a la ciutat i on estan situats, una informació molt útil a l’hora de valorar on instal•lar-se. De l’altra, els agents immobiliaris facilitaran, a través del portal web, informació dels diferents locals comercials disponibles, cosa que també agilitzarà molt el tràmit.

El web també pot ser una eina útil per a consumidors, ja que inclou una guia del comerç a la ciutat que s’actualitzarà cada tres mesos per mitjà d’un exhaustiu cens del teixit comercial. També inclou informació de transport públic, aparcaments disponibles i altres informacions d’interès. Mollet Negocis és una plataforma dinàmica que es va ampliant i completant  amb la col•laboració dels comerciants de la ciutat.

Mollet Negocis també té una aplicació per a telèfons mòbils de tecnologia Iphone i Android.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès