Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Dissabte, vine a conèixer els nous busos urbans

30/09/2011

Mobilitat

Els nous vehicles estaran exposats a l'av. Llibertat amb el c. Berenguer III, perquè la ciutadania pugui veure'ls abans que es posin en funcionament a mitjans de mes.

Els nous vehicles del Servei de bus urbà (que gestiona l'empresa Sagalés) substituiran els tres busos que circulen actualment. Són vehicles que incorporen característiques tècniques superiors en matèria de reducció de consum i emissions de CO2. També són molt avançats en qüestió d’accessibilitat ja que, a banda de tenir l’entrada a baix nivell per facilitar la pujada al vehicle, també incorporen una rampa d’accés desplegable, integrada a la carrosseria.

Però la característica que els fa més necessaris per millorar el servei de bus urbà és la seva capacitat. Els nous busos tenen capacitat per a 69 places més una plaça per a persones amb mobilitat reduïda. Això són 40 places més que els busos actuals, que transporten unes 30 persones.

Aquest gran augment en la capacitat dels nous vehicles no comporta, en canvi, un gran augment en les mides dels nous vehicles, ja que es tracta d’autobusos més curts i més estrets que els vehicles mitjans estàndards. D’aquesta manera, també es facilita la mobilitat del bus urbà pels carrers de la ciutat, que ja ha estat provada amb èxit.
 

Dissabte, de 10 del matí a 2 del migdia, la ciutadania podrà conèixer de prop com són els nous busos i comparar-los amb un autobús de principis de segle, un dels primers que l'empresa Sagalés va posar en funcionament.

Amb l'objectiu de continuar millorant el transport públic de la ciutat, l'Ajuntament ha editat una nova guia del transport públic a Mollet, on apareixen totes le slínies de bus (urbà i interurbà), així com les línies de rodalies Renfe, les estacions de tren i les parades de taxi.


Notícies relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès