Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet debat sobre la protecció de dades

21/11/2019

Actualitat

La Revista de Privacidad y Derecho Digital, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet, han organitzat la II Jornada Tècnica sobre Protecció de Dades a l’Administració Pública, que es fa avui a l’Institut Aiguaviva de la ciutat.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec del regidor d’Administració Digital de l’Ajuntament de Mollet, Xavier Buzón, i del president de Revistas Especializadas,Francisco J. Alegria.

Xavier Buzón ha explicat que aquesta jornada és important per la matèria que tracta: la protecció de dades. El regidor d’Administració Digital sosté que “la correcta aplicació i gestió d’aquestes dades és fonamental en un món en que s’han convertit en una matèria no només de consum sinó també de comerç". Buzón afirma que des de l’administració

La jornada exposa exemples pràctics en l’aplicació de la normativa europea en matèria de protecció de dades, així com dissenyar un full de ruta perquè les administracions puguin dur a terme una anàlisi interna del tractament que en fan.

L’acte compta amb diferents conferències i una taula rodona a càrrec, entre  d’altres, de Rosa Touris López, advocada i Cap de servei de l’Administració General de l’Estat, Pablo Fernández Burgeño, advocat especialitzat en ciberseguretat i protecció de dades, i Estrella Gutiérrez David, doctora en Dret Administratiu de la Universidad Rey Joan Carlos.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès