Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

2n Concurs de pintura a l'aire lliure

26/09/2011

Cultura

El proper diumenge 2 d'octubre tindrà lloc aquest certamen de pintura ràpida organitzat per la Col·lecció Garreta-Rovira, el Casal Cultural i l'Ajuntament.

En el concurs podran participar tots els artistes que ho desitgin, sense límit d’edat, amb obres de temàtica lliure, però que tinguin de contingut els espais de la zona centre de la ciutat.

Per participar cal omplir la butlleta d’inscripció que figura al tríptic informatiu amb les bases del premi i lliurar-la al Casal Cultural el mateix dia, de 8 a 10 del matí.

A proposta del Jurat, l’organització lliurarà vuit premis en tres categories diferents: General, Juvenil (fins a 18 anys) i Extraordinària. Els premis per a les persones adultes tindran dotació econòmica (consulteu les bases) i el premi per a la Categoria Juvenil serà d’un lot de materials de pintura.

Les obres presentades al Concurs s’exposaran a la rambla Balmes el mateix diumenge, entre la 1 i les 2 del migdia. Els membres del jurat seleccionaran entre tots els participants 20 finalistes per a la Categoria General i de 4 a 6 finalistes per a cada uns de les altres categories. Els quadres seleccionats s’exposaran a la Col•lecció Garreta-Rovira (c. Berenguer III, 8) fins al 19 d’octubre.

El lliurament de premis tindrà lloc el 19 d’octubre.

Amb la col•laboració del Museu Abelló
El Museu Municipal Joan Abelló col•labora en la 2a edició del Concurs amb l’entrega a cada un dels participants d’1 entrada per a fer una visita guiada a l’exposició Vestigis del Modernisme. Obrim el teló, que es farà el mateix dia 2 d’octubre, a les 5 de la tarda.

El Concurs de Pintura a l’aire lliure compta amb la participació del Museu Abelló, la Farmàcia Amadó i les escoles d'art Candini Tot en Art i Margarida Art i Manualitats.
 


Documents relacionats

Document Bases i informació del certamen (429 KB) - pdf

Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès