Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Fira d’Artesans és el mirall per a moltes altres fires de Catalunya

20/09/2011

Cultura

Així opinen els artesans que aquest cap de setmana han participat a la XXVIII Fira d'Artesans, que s'ha celebrat amb gran èxit.

La Fira d’Artesans és el mirall per a moltes altres fires de Catalunya
Els veïns de la Fira amb l'alcalde Monràs

“La Fira d’Artesans és el mirall per a moltes altres fires d’arreu de Catalunya, segons els propis artesans”. El president de l’Associació de Veïns de la Fira d’Artesans, Martí Turégano, feia ahir aquesta contundent declaració en clara al•lusió a l’èxit d’organització de la Fira d’Artesans de Mollet. Representants de l’associació van ser rebuts ahir a la tarda per l’alcalde, que els va agrair l’esforç que fan cada any per mantenir el nivell de la Fira.

La trobada es va produir aquest dilluns a la tarda, a la Sala de Govern de l’Ajuntament. Una quinzena de veïns i veïnes de la Fira van assistir a la trobada amb la qual reconeixien sentir-se molt agraïts, ja que suposava un reconeixement a la seva tasca. Els veïns van lliurar a l’alcalde un record d’aquesta edició de la Fira, en forma del característic sol de la Fira d’Artesans.

L’Associació fa una valoració 100% positiva de la passada edició de la Fira, la número 28, en la qual calculen que hi ha hagut uns 40.000  visitants i un bon nivell de vendes, segons els han transmès els artesans.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, que va rebre els veïns acompanyat per la regidora de Cultura i Festes, Mercè Pérez, va donar a l’Associació de Veïns un dels regals institucionals més significatius: una reproducció a petita escala del Menhir trobat al parc de les Pruneres. Amb aquest obsequi, Monràs va voler agrair l’esforç que els veïns fan cada any per organitzar aquesta Fira conjuntament amb l’Ajuntament; perquè la Fira tingui un caire i un caliu propis, gràcies a la decoració i l’entrega dels veïns i les ganes de mantenir en el temps aquesta ja consolidada fira d’artesania de qualitat.

Segons Josep Monràs, la Fira d’Artesans aporta a la ciutat de Mollet projecció i reconeixement arreu de Catalunya i suposa la recuperació dels carrers del nucli històric.
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès