Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament rep l’alumnat molletà d’un Erasmus+ a Ravensburg, que qualifica d’”experiència increïble”

07/11/2019

Joventut

El regidor de Projectes Europeus, Raúl Broto, ha rebut els quatre alumnes i la professora de l’Escola Sant Gervasi que van participar a la 8a edició de la Youth Conference a la ciutat alemanya de Ravensbug, agermanada amb Mollet.

La 8a edició de la Ravensburg International Youth Conference es va celebrar del 26 d’octubre a l’1 de novembre, amb la participació d’estudiants i professors de nou països: Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Rússia, País de Gal·les, Croàcia, Israel i Turquia.

Mollet del Vallès hi va participar amb una representació de quatre alumnes, dos nois i dues noies de 18 anys, que cursen segon de Batxillerat a l’Escola Sant Gervasi de la ciutat.

L’eix central de la conferència va ser el medi ambient i l’objectiu principal d’aquesta edició era mostrar la importància de la sostenibilitat i intentar motivar la joventut perquè treballi contra el malbaratament dels recursos del nostre planeta.

Durant la recepció amb el regidor de Projectes Europeus, Raúl Broto, l’alumnat que va participar a la conferència a Ravensburg ha explicat que “l’experiència va ser increïble perquè vam conèixer persones de diferents països i vam aprendre molt”.

En aquest sentit, Broto ha assegurat que en aquestes trobades es demostra que amb “als europeus hi hamés coses que ens uneixen que no pas ens separen, i que es tracta d’aprendre dels altres per millorar”.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès