Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet aposta per l’esport escolar

07/11/2019

Educació

Un any més, Mollet del Vallès acollirà els Jocs Esportius Escolars que en aquesta edició, la 2019 – 2020, seguirà comptant amb una notable participació. En concret, 740 nens i nenes de les escoles de Mollet i d’arreu del Vallès Oriental formaran part d’aquest programa esportiu a partir del qual l’Ajuntament de Mollet segueix treballant en els valors educatius de l’esport a través del programa L’esport educa, fem-ho bé!

D’aquesta edició dels Jocs Esportius Escolars, que finalitzarà al maig de l’any vinent, en formen part 740 nens i nenes repartits en 12 equips de prebenjamins, 22 de benjamins, 16 d’alevins, 10 d’infantils i 8 de cadets-juvenils.

Durant tota aquesta competició de referència en l’àmbit comarcal , es disputaran un seguit de partits els dissabtes al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon  i al Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca.

La primera jornada serà aquest dissabte 9 de novembre.

Un any més, l’objectiu és treballar en els valors educatius de l’esport a través del programa L’esport educa, fem-ho bé!.

En aquest sentit, tots els participants en els Jocs Esportius Escolars signen un manifest que els compromet amb els valors de l’esportivitat i, al marge de la classificació per punts, també es tornarà a fer una classificació d’esportivitat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès