Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Escola d’Educació Especial Can Vila organitza el XVIII Cros a Gallecs

04/11/2019

Educació

L’Escola Municipal d’Educació Especial de Can Vila organitza el 5 de novembre, a les 10.30 h, el XVIII Cros a l’espai natural de Gallecs. Aquesta activitat esportiva també serveix per fomentar la relació de l’alumnat del centre amb d’altres nois i noies.

El Cros de Can Vila és una cursa a l’aire lliure en la qual, enguany, hi participaran 2 grups d’alumnes de 6è de primària de l’Escola del Bosc, alumnes dels mòduls de Grau Mitjà i Superior d’activitats esportives de l’INS Vicenç Plantada i els alumnes de l’Escola Municipal Can Vila.

En total s’espera la participació d’uns 300 alumnes que estaran distribuïts en tres categories: 250, 500 i 1.500 m.El recorregut es farà dins de l’entorn del paratge natural de Gallecs, des de  l’Escola Can Vila  i fins al bosc  de Can Torres.

L’objectiu d’aquesta activitat, que és participativa i no competitiva, és gaudir d’un espai natural fent esport i, alhora, compartir experiències i activitats a l’entorn de l’esport i la natura.

Un any més, els alumnes de Cicle Superior d’Activitats Esportives de l’institut Vicenç Plantada col·laboren en la organització d’aquesta activitat.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès