Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es posa en marxa el programa d’activitats sobre innovació i emprenedoria al Mollet Hub

25/10/2019

Empresa

El proper 29 d’octubre es posarà en marxa la primera de les tres accions formatives previstes per aquest trimestre al Mollet Hub, l’espai municipal d’innovació i emprenedoria de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Mollet Hub és un punt de trobada per a persones emprenedores, empreses i ciutadania al centre de Mollet del Vallès on es promou la innovació, la creativitat, la competitivitat empresarial i l’emprenedoria. És un ecosistema on els emprenedors, empreses i ciutadania treballen junts, col·laboren i formen una comunitat.

Des de MolletHub es vol apropar l’emprenedoria i la innovació a  tots els grups d’interès del territori: ciutadania, empreses i centres educatius. Una eina per aconseguir aquesta proximitat que ofereix el MolletHub és la difusió i el coneixement d’experiències com les que presentem avui.

 

Accions Formatives

  • Dimarts 29 d’octubre, de 19 a 20h, “Per què comprar una camisa quan la pots llogar?” a càrrec de Sheila Moya, co-fundadora de Pislow. Es tracta d’una startup que ofereix Fashion Renting, és a dir, lloguer de moda. Ofereixen poder llogar articles de moda per a usar-los i després tornar-los. És un negoci que va néixer digital i posa de manifest que els usuaris cada vegada són més conscients de la seva implicació en el seu procés de canvi ambiental, pel que demanda models més circulars i més sostenibles en el sector de Retail.

 

 

 

Les conferències, que es duran a terme a les instal·lacions de Mollet Hub (Av.Jaume I, 32), estan obertes a totes aquelles empreses i emprenedors/es interessats en millorar la seva competitivitat a través de la innovació.

Les inscripcions es poden fer a traves del telèfon de l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) 93 570 51 60 o al correu info@emfo.cat


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès