Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Concurs literari sobre la salut mental

21/09/2011

Benestar Social

Fins al proper 30 de setembre es poden presentar els treballs, els quals han de versar sobre la salut mental i contra l'estigma.

Es tracta d’un concurs obert a qualsevol persona que vulgui escriure un relat breu, un poema, un conte, un article d’opinió, una experiència, etc, amb la temàtica “Per la salut mental i contra l’estigma”. El lliurament de premis es celebrarà el 7 d’octubre en un acte commemoratiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

La data màxima per lliurar el treball és el proper 30 de setembre. Els textos han d’estar escrits a ordinador i tenir un màxim de dues pàgines. Han d’anar signats amb un pseudònim i, en una pàgina a part, especificar el nom, cognoms, telèfon de contacte i el pseudònim que figura a l’escrit.

Els treballs s’han d’enviar per correu ordinari o de manera presencial al Centre de Salut Mental de l’Hospital de Mollet (Institut Jaume Vilaseca) o enviar-los per correu electrònic a cdia@hospitalmollet.cat.

El lliurament dels premis serà el proper divendres 7 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, en un acte que es farà al Mercat Vell per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

S’atorgaran dos premis (material d’escriptura i diploma) als textos seleccionats segons originalitat, qualitat del missatge i valors del concurs. El jurat està format per persones vinculades al món de la literatura i de la salut mental del Baix Vallès.

Aquesta certamen està organitzat pel Centre de Salut mental de l’Hospital de Mollet amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet, el Club Social La Llum i la Federació catalana d’Associacions de Familiars i Persones amb problemes de Salut Mental (FECAFAMM).
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès