Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Festa Major de Mollet torna a ser un èxit

21/08/2019

Cultura

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha destacat avui que la Festa Major ha estat marcada per l’alta participació i per la manca d’incidents.

La Festa Major de Mollet 2019 s’ha acabat la matinada passada amb el Tribut a Queen, del grup Momo, el Ball del Fanalet, el Ball del fi de festa amb l’Orquestra Internacional Maravella, i el Piromusical.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha parlat d’una “gran Festa Major” i ha explicat que els actes de clausura, i la majoria de les més de 120 activitats programades, han registrat una “amplíssima participació”. De fet, es van exhaurir les entrades de l’espectacle Alguns neixen estrellats, de l’actor i pregoner d’enguany, Joan Pera, del Concert de Festa Major amb l’Orquestra Internacional Maravella i dels dos concerts a la terrassa del Museu Abelló. La recaptació de les entrades venudes és de gairebé 3.000 €, que es donaran íntegrament al Banc dels Aliments de Mollet.

En aquest sentit, Monràs ha agraït al personal municipal “l’excel·lent treball” que han portat a terme perquè “tot funcionés bé”. L’alcalde també ha felicitat les més de 20 entitats de la ciutat que participen en la Festa Major, sobretot  les Colles de Morats –la guanyadora d’enguany- i de Torrats, i la Colla Gegantera pels seus 25 anys d’existència i pels nous vestits dels gegants solemnes, el Vicenç i la Marinette, que van estrenar el dia del pregó.

Una festa sense incidents

A banda de l’elevada participació, Josep Monràs ha destacat també que la Festa Major ha estat “tranquil·la, sense incidents destacats”. L’alcalde ha afirmat que “tots els actes han transcorregut amb normalitatiqueels molletans i molletanes els han gaudit amb responsabilitat”.

La novetat dels Punts Lila

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha comentat que els dos Punts Lila fixos i itinerants, per sensibilitzar i prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques, han despertat interès donat que “molta gent jove hi ha anat a buscar informació”. Per tant, els Punts Lila no han hagut de fer cap intervenció més enllà de la divulgativa. A més a més, els dispositius preventius sanitaris tampoc han portat a terme cap intervenció destacable.

La Festa Major de Mollet 2019 també ha deixat una dada rellevant com les més de 300 donacions de la Capta de Sang, de l’Associació de Donats de Sang del Vallès Oriental, al Mercat Vell.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès