Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Festa Major de Mollet tindrà dos Punts Lila per prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques

13/08/2019

Igualtat Dona-Home

La Festa Major, que se celebrarà del 17 al 20 d’agost, disposarà d’un punt lila fix i nocturn al parc de Can Mulà, i un altre d’itinerant i diürn.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet posa en marxa una campanya per prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques durant la Festa Major, que compta amb l’adhesió de les colles de Morats i Torrats.

La novetat d’enguany és la instal·lació de dos Punts Lila: un de fix i nocturn, a l’avinguda de Burgos, a l’entrada del parc de Can Mulà, durant els concerts i fins a una hora més tard que s’hagin acabat, i un altre d’itinerant i diürn, que s’anirà desplaçant per la ciutat en funció de les activitats que es portin a terme.

Els Punts Lila tenen com a objectiu sensibilitzar la ciutadania, prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques i informar de com actuar davant d’una agressió. Les persones dels Punts Lila aniran identificades amb unes samarretes específiques i treballaran en coordinació amb els cossos de seguretat.

Durant la Festa Major, l’Ajuntament de Mollet engegarà també una campanya de sensibilització amb els eslògans: Només sí és sí; Si et passa a tu, jo no passo!; a Mollet cap agressió; Si no em respectes, m’agredeixes o La responsabilitat és de qui agredeix.   

 

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès