Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Més millores per a les instal·lacions esportives de la ciutat

19/07/2019

Esports

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha obert el procés de licitació per instal·lar gespa artificial al Camp de Futbol de la Zona Sud.

Amb la finalització de la pèrgola i amb aquesta propera actuació en aquest espai, l’Ajuntament segueix vetllant per la millora i el manteniment de les instal·lacions esportives municipals, tal i com s’ha fet recentment al Camp de Futbol dels Germans Gonzalvo, a la Pista Municipal d’Atletisme la Pedra Salvadora, a l’interior i a la pista exterior del Pavelló de Plana Lledó o amb la instal·lació de vorades que protegeixen la tanca del Camp Municipal de Futbol Juan Bocanegra.

Igual que s’ha fet en d’altres actuacions semblants, i es farà en les properes, aquest tipus de gespa que s’instal·larà al Camp de Futbol de la Zona Sud tindrà unes prestacions tècniques de màxima qualificació per a la pràctica esportiva, amb certificació FIFA QUALITY PRO, i amb criteris de sostenibilitat.

El pressupost és de 180.115 € i si el procés de licitació segueix el seu procediment normal, es previst que les obres comencin a finals de setembre.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès