Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L’Ajuntament entrega els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars

10/07/2019

Esports

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha lliurat els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars a aquells equips que han fet valer els valors propis de l’esportivitat durant tota la temporada.

Uns 780 escolars de 74 equips han participat en l’edició d’enguany dels Jocs Esportius Escolars, xifra rècord a la comarca.

Durant l’acte d’entrega dels premis, l’alcalde Josep Monràs s’ha dirigit als joves esportistes valorant “la vostra actitud al llarg d’aquest any, ja que més enllà de la competició, de guanyar títols,heu aprés que l’esport és lleure i salut, però també són valors. I vosaltres, al posar-los en pràctica aquesta temporada, heu demostrat que és pot competir prioritzant el respecte, l’educació i fomentant la humilitat com és el reconèixer els talents i els defectes propis i valorar les qualitats dels altres” i aquestes “són virtuts que us ajudaran a formar-vos i ser millors persones”.

Els àrbitres i els equips participants a la competició són els que han puntuat durant totes les jornades en base a uns barems com, per exemple, el joc net o el respecte entre els participants.

Els premiats en aquesta edició han estat:

-       Prebenjamí: UFS Mollet

-       Benjamí: Escola Cal Músic

-       Aleví: Escola Les Planes

-       Infantil: Institut Vicenç Plantada Femení

-       Cadet: AAVV Estació de França


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès