Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Castellers i havaneres a la Fira d'Artesans

18/09/2011

Cultura

Diumenge és el darrer dia de la Fira d'Artesans. Les activitats més destacades son els castellers i les havaneres que tanquen cada edició.

Les parades d'artesania estaran obertes des de les 10 del matí a les 2 de la tarda i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Una de les cites inel·ludibles de cada Fira és la Trobada de Puntaires que organitza el Casal Cultural, durant tot el matí, al carrer de Gaietà Ventalló. Un dia més, també hi haurà xocolatada a càrrec del veïns i un espectacle d'animació infantil (2/4 de 12 del migdia).

A 2/4 d'1 del migdia, hi haurà la tradicional actuació castellera, a càrrec dels Castellers de Mollet, els Salats de Súria i els Castellers d'Altafulla.

A les 6 de la tarda, l'activitat continua més enllà de les parades artesanes, amb una actuació de danses regionals amb la participació de l'Esbart Dansaire, el Centro Cultural Andaluz i el Centro Cultural Recreativo Aragonés.

Com és habitual, la Fira d'Artesans s'acomiadarà fins l'any vinent amb una cantada d'havaneres, a càrrec del Grup Norai. S'acompanyarà amb un cremat de rom.


Imatges relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès