Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El ple de l’Ajuntament complementa la organització municipal per al mandat 2019-2023

08/07/2019

Acció Institucional

Aquest dilluns ha tingut lloc una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament en la qual es va sotmetre a votació el règim de dedicacions, les retribucions del govern de la ciutat, les retribucions dels regidors i regidores de l’oposició i les assignacions als grups municipals. També s’han aprovat el nomenament de representants de l’Ajuntament a entitats i organismes.

El Ple municipal celebrat aquest vespre ha aprovat la congelació de les retribucions als regidors i regidores de la corporació. Les retribucions de l’equip de govern aprovades són les mateixes que les fixades l’any 2007 i que desprès van patir una rebaixa l’any 2012, i s’han mantingut congelades des de llavors. Pel que fa al sou de l’alcalde, a més de la rebaixa del 2012, es va tornar a reduir a l’inici del mandat 2015-2019 i, per tant, és un 10% inferior del que es va aprovar al 2007.

El Ple també ha aprovat les aportacions als grups municipals i la incorporació d’un regidor/a a dedicació exclusiva per grup municipal. D’altra banda, no es contempla cap import en concepte d’indemnització per assistències.

Comissions de seguiment

A la sessió de Ple també s’han creat 4 comissions de seguiment i participació temàtiques  com a espais de diàleg entre les diferents formes polítiques amb representació al consistori. Així les comissions creades són:

  • Comissió de seguiment de Benestar, Drets Socials i Habitatge
  • Comissió de seguiment de Desenvolupament Econòmic i Ocupació
  • Comissió de seguiment de Participació Ciutadana, Transparència i Govern Obert
  • Comissió de seguiment d'empreses municipals i ens supramunicipals

Aquestes comissions tindran com a funció debatre i/o consensuar, si s’escau, propostes que ajuden a millorar els serveis públics que s’ofereixen a la ciutadania.

Al darrer punt de l’ordre del dia d’aquesta sessió extraordinària, el Ple també ha aprovat la designació de representants als diferents organismes i entitats dels quals l’Ajuntament forma part.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès