Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Lliurament del Premi Juvenil Vicenç Plantada

08/07/2019

Cultura

El proper dimarts 4 de juliol, a la 12 del migdia, tindrà lloc el lliurament del Premi Juvenil Vicenç Plantada. Es tracta d’un certamen que convoca cada any el Centre d’Estudis Molletans (CEM) per a articles de divulgació sobre Mollet i el Baix Vallès, basats en els treballs de recerca de batxillerat.

El premi s’adreça a tot l’alumnat de segon de batxillerat que hagi finalitzat el treball de recerca i té per objectiu estimular la recerca i la producció de treballs que contribueixin al coneixement de la realitat històrica i actual de Mollet del Vallès i el seu entorn. Els treballs poden tractar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc.).

Aquest 2019 el premi arriba a la vintena edició i s’hi han presentat un total de quatre treballs realitzats per alumnes provinents de l’Institut Gallecs, L’Escola Sant Gervasi i l’Institut Torre de Malla, de Parets.

El jurat farà públic el veredicte i lliurarà el premi en un acte a la Sala de Govern de l’Ajuntament que comptarà amb la presència del regidor del Centre d’Estudis Molletans, Raúl Broto, així com els autors dels treballs presentats i els seus tutors.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès