Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Sardanes i Xarop de Canya a la Fira d'Artesans

17/09/2011

Cultura

El grup vallesà de música festiva i tradicional, Xarop de Canya, actua aquesta nit a la plaça de l'Artesania.

La Fira d'Artesans continua durant tota la jornada d'avui amb activitats per a tots els públics. Les parades estaran obertes de 10 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 10 de la nit.

L'activitat més matinera va adreçada als infants. Els veïns de la Fira ofereixen una xocolatada a 2/4 d'11 i, tot seguit, els esplais de la ciutat organitzen un espai de jocs infantils.

A la tarda serà el moment de les sardanes. A les 6, la cobla Nova Vallès actuarà a la plaça de l'Artesania, on s'espar aplegar nombrosos balladors i curiosos. A la mateixa hora, però al carrer de Can Pacià, els Castellers de Mollet faran un taller de castells per animar el públic a participar en la diada de diumenge al migdia.

Xarop Canya
Enguany, la Fira d'Artesans recupera la tradició de programar un concert de música tradicional dissabte a la nit. Seran els Xarop de Canya els encarregats d'animar la nit i fer ballar tot el públic amb la seva música festiva i acolorida. El concert es farà a l'escenari de la plaça de l'Artesania a 3/4 de 10 de la nit.


Més informació

Document Programa de la Fira d'Artesans (894 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès