Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Tornen les Nits d’estiu al Museu Abelló amb un concert a la fresca el dijous 11 de juliol

03/07/2019

Cultura

Un any més, el Museu Abelló ens proposa una vetllada cultural per als vespres d’estiu. En aquest cas, serà el proper dijous 11 de juliol, amb un concert a la terrassa a càrrec de Pau de Nut i el seu “Conciertoencanto”.

Des de ja fa uns anys, el Museu Abelló organitza cada estiu una activitat nocturna per viure l’art i la cultura des d’una perspectiva diferent i més relaxada. Aquest juliol, la proposta és un concert a la terrassa de l’equipament a càrrec del músic, cantant i compositor Pau de Nut i el seu violoncel. “Conciertoencanto” és un "one-man show" musical, amb un repertori que acull més de quatre-cents anys d'història de la música: de John Dowland (S.XVI) a Björk, des de Mozart fins Lou Reed, de Juan del Encina (S.XV) a Radiohead…

 Inauguració de L’Aparador Game of Kin

Abans del concert, el Museu Abelló inaugura la nova intervenció a L’Aparador: Game of Kin. Es tracta de la segona intervenció del cicle Ficcions Urbanes, en què Laboratori de Pensament Lúdic ens plantegen un joc de ciència-ficció on el futur de la Terra depèn de la relació dels humans amb altres espècies (animals, plantes, bacteris, fongs,...). Game of Kin es podrà visitar a l’espai de L’Aparador fins al 26 de setembre.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès