Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Recepció oficial de l’Ajuntament de Mollet a Alexia Putellas

02/07/2019

Esports

L’alcalde i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, en nom de la ciutat, ha rebut aquest dilluns Alexia Putellas en un acte de reconeixement a la futbolista molletana després d’una temporada excepcional en la que ha fet història disputant la final de la Champions amb el FC Barcelona i arribant a vuitens de final amb la selecció espanyola al mundial de futbol femení que s’està celebrant a França.

Després de signar al Llibre d’Honor de la Ciutat, Putellas rebia aquest reconeixement a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la presència de la Corporació Municipal així com de representants de diferents entitats esportives de la ciutat.

Putellas agraïa el reconeixement tot dient que “jo soc molletana i no hi ha honor més gran que et reconegui la teva gent i la teva ciutat i, per aquest motiu, vull agrair a l’alcalde i a l’Ajuntament que m’hagin convidat una vegada més i que Mollet segueixin apostant per l’esport femení”.

En aquest sentit, Putellas s’ha mostrat “molt contenta que el projecte sobre els equips femenins de futbol formatiu que va començar fa uns anys a Mollet, la meva ciutat, segueixi consolidant-se i creixent”.

Per la seva part, per Josep Monràs, “el missatge que ens dona l’Alexia, i que també volem donar des de l’Ajuntament a les joves esportistes molletanes, és que amb sacrifici, esforç i treball es pot arribar molt amunt, també en l’esport femení”.

Segons Monràs, “el futbol femení en particular, i l’esport femení en general, està vivint una època que jo qualificaria d’històrica, i des de Mollet, seguirem treballant perquè aquests avenços no s’aturin i lluitant per la igualtat entre homes i dones, també al món de l’esport”.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès