Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Festa de la Solidaritat

13/09/2011

Solidaritat i Cooperació

Cada tardor les entitats solidàries organitzen una festa per donar a conèixer la seva activitat i sensibilitzar la població.

Cada tardor, les entitats solidàries de Mollet i l’Ajuntament organitzen una festa per donar a conèixer la seva activitat i els projectes on col•laboren i sensibilitzar la població sobre la necessitat d’ajudar els que més ho necessiten.

Com és habitual, la Festa de la Solidaritat es farà coincidir amb la celebració al centre de la ciutat de la Fira d’Artesans. D’aquesta manera s’aconsegueix una major afluència de públic i, per tant, més possibilitats que les entitats solidàries es donin a conèixer, recaptin fons o voluntaris. Així doncs, la Festa de la Solidaritat es farà a la plaça de Prat de la Riba el dissabte 17 de setembre durant tota la tarda.

Avui, presentació del llibre Cartes des del Camerún
Avui, dimarts 13 de setembre, es farà la presentació de la Festa Solidària amb un acte a la Biblioteca Can Mulà. L’acte comptarà amb una conferència a càrrec de Miquel Àngel Pérez, autor del llibre Cartes des del Camerún, en el qual explica la seva experiència com a missioner al Camerún. Pérez és membre de la ONG de Mollet 100% Camerún i va ser durant molts anys mossèn a la parròquia de Sant Vicenç.

Durant tota la setmana, la Biblioteca acollirà l’exposició Canvi climàtic i drets humans, de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE). L’exposició explica que les conseqüències del canvi climàtic amenacen la vida de milions de persones. Per això, el dret al medi ambient s’ha de convertir en dret humà.
 


Documents relacionats

Document Programa d'activitats (2 MB) - pdf

Agenda
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès