Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Commemoració de l'Onze de Setembre

05/09/2011

Acció Institucional

L’Ajuntament commemora cada any la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional i una ofrena floral al monument a Rafael Casanova.

L’acte commemoratiu començarà a les 12 del migdia i comptarà amb la presència de la Corporació municipal. En l’edició anterior hi van participar més de 80 entitats de la ciutat.

Diferents corals de la ciutat i la Banda de Joves Músics acompanyaran la celebració amb la interpretació de peces musicals tradicionals. Com és habitual, es farà la hissada de la senyera, que enguany anirà a càrrec de dos infants de les associacions de veïns de la Zona Centre i de l’Estació de França. La hissada s’acompanyarà amb la interpretació per part de les corals del Cant de la Senyera. Tot seguit, serà el moment d’iniciar l’ofrena floral.

Per tal de donar la màxima solemnitat i expressar tot el contingut nacional de la commemoració, s’hissarà la senyera en solitari al pal del monument de Rafael Casanova al principi de l’ofrena per tal que la presideixi, i que hi romangui tot el dia. La senyera també estarà penjada en solitari als pals de la plaça de Prat de la Riba.

L’Ajuntament ha instal•lat en els eixos principals de tota la ciutat banderoles commemoratives de la Diada, per recordar la celebració i mostrar el reconeixement i l’adhesió de la ciutat de Mollet a la Diada Nacional de Catalunya.

Corals participants: El Clavell, Capella de Santa Maria, Irmandade a Noza Galiza, Casal Cultural, Estoc de veus - Cor Sant Vicenç i Fòrum Abelló. També participa la Banda de Joves Músics de Mollet.
 


Informació relacionada

BAN de l'alcalde

Vídeo de Vallès Visió

Imatges relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès