Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Ja han començat les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social

10/08/2011

Obres

Les obres ja estan en marxa al solar del carrer de Gaietà Ventalló. Aquesta oficina suposarà un nou servei de capitalitat per Mollet a l'àrea del Baix Vallès.

Ja han començat les obres de la Tresoreria de la Seguretat Social
Vista del solar en obres des del carrer Gaietà Ventalló

Les obres de la nova oficina integral de la Tresoreria de la Seguretat Social ja són visibles al centre històric de Mollet, al solar que hi ha al carrer de Gaietà Ventalló cantonada amb el carrer d’Espanya (baixada de Can Rota). L’inici d’aquestes obres és una bona notícia per la ciutat, ja que els constants anuncis de retallades fan perillar alguns dels projectes previstos.

La nova oficina centralitzarà tots els tràmits de l’Institut Nacional de la Seguretat Social i de la Tresoreria General, de manera que suposarà una agilització de tràmits i la reducció del temps d’espera per als usuaris.

Quan entri en marxa aquesta nova oficina, Mollet comptarà amb un servei més de capitalitat a la seva àrea d’influència. La nova oficina integral donarà servei a 12 municipis, una població de més de 150.000 habitants, 4.400 empreses, 50.700 treballadors i uns 23.000 pensionistes. Actualment, aquests tràmits s’han de fer a les oficines que la Tresoreria té a Granollers o Cerdanyola.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès