Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Del 9 al 23 d'agost, les zones blaves seran gratuïtes

08/08/2011

Mobilitat

Com cada any, del 9 al 23 d'agost les zones blaves de la ciutat quedaran inactives i seran gratuïtes.

Del 9 al 23 d'agost, les zones blaves seran gratuïtes
Places de zona blava davant l'Hospital

Com cada any, les zones d’estacionament limitat de la ciutat, conegudes com a zones blaves, quedaran sense servei durant uns dies del mes d’agost. Enguany aquest fet es produirà entre el 9 i el 23 d’agost, ambdós inclosos.

Durant aquests dies, per tant, es podrà estacionar a totes les zones blaves de la ciutat de manera gratuïta.

Mollet compta amb places de zona blava a diferents espais de la ciutat, com la zona centre (av. Llibertat, c. Berenguer III, c. Gaietà Vínzia, av. Jaume I) i l'entorn de l'Hospital.

15 minuts gratuïts de zona blava
La primavera passada, el govern municipal va engegar una campanya per facilitar la mobilitat i l'aparcament per la ciutat, oferint la possibilitat que els ciutadans de Mollet gaudeixin de 15 minuts d'estacionament gratuït a les zones blaves.

Per tal de poder gaudir d’aquesta gratuïtat, cal posar en un lloc ben visible del cotxe l’adhesiu de la campanya i, en treure un tiquet d’aparcament, es podrà gaudir de 15 minuts més de manera gratuïta. Els 15 minuts gratuïts de zona blava començaran a comptar sempre a partir que s’acabi el temps de zona blava que ja ha estat pagat. És per tant, una pròrroga gratuïta de 15 minuts més d’aparcament.

L'adhesiu de la campanya es va enviar a les llars de totes les persones que tenen un vehicle i paguen l’Impost sobre vehicles a Mollet.


Adhesiu per gaudir dels 15 minuts gratuïts
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès