Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Gran èxit de participació a la Mostra de Titelles, malgrat la pluja

16/04/2018

Cultura

Aquest cap de setmana s' ha celebrat la Mostra Internacional de Titelles (MITMO) amb un èxit rotund de participació i visitants. Malgrat la pluja de divendres i dissabte, es van poder representar el 90% dels espectacles previstos i es van exhaurir entrades per a tots els passis infantils.

La Mostra de Titelles ha superat el mal temps amb molt bona nota. La dotzena edició del festival, que es caracteritza per oferir nombrosos espectacles a l’aire lliure i gratuïts, s’ha imposat a la pluja i al mal temps, que van fer la guitza divendres a la tarda i dissabte al matí. Tal com estava previst, es van representar el 90% dels espectacles, reubicats en el Mercat Vell (els de la pl. Prat de la Riba) i la Sala Fiveller (els de pl. Catalunya).

El bon temps que va lluir diumenge durant tot el dia va afavorir la participació i el centre de la ciutat va omplir-se de visitants, superant totes les expectatives. Com cada any, el diumenge al migdia es concentra la màxima afluència de visitants, tot coincidint amb l’espectacle itinerant de gran format, que aquesta edició va anar a càrrec de Tutatis Produccions Teatrals amb “Óssos del Pirineu” acompanyats pel Mollet Mullat, la mascota de la MITMO. Al migdia, l’escenari de la pl. Prat de la Riba va rebre la visita del presentador de TV3 Rafel Vives, del programa Ja t’ho faràs, que dissabte va emetre un reportatge sobre la companyia Galiot Teatre, organitzadora de la Mostra juntament amb l’Ajuntament de Mollet.


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès