Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet obté les màximes distincions en l'edició "Viles Florides 2016" de Catalunya

19/09/2016

Medi Ambient

Des d'aquest divendres, Mollet del Vallès lidera el rànquing amb quatre Flors d'Honor que atorga el moviment Viles Florides i que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya amb el suport de la Generalitat. Així mateix, la Rambla Pompeu Fabra també ha estat premiada, en aquest cas, com a Millor Espai Públic Florit 2016. D'aquesta manera, Mollet es converteix en l'única ciutat catalana en rebre ambdues distincions.

Durant la gala, celebrada a Olot, Mollet ha rebut aquest guardó, juntament amb quatre ciutats més, convertint-se també en l'única vila de la província de Barcelona en rebre 4 flors, la major distinció donada fins ara. El projecte Viles Florides,  entre d'altres objectius, pretén posar en valor la protecció dels espais verds i la millora de la qualitat de vida.

Mollet del Vallès, juntament amb Figueres, Olot, Vila-seca i Bagergue, ha rebut el màxim guardó donat fins ara amb 4 flors. Un distintiu que reconeix la tasca duta a terme a la ciutat pel que fa la protecció dels espais verds, la conscienciació social vers les polítiques sostenibles o el desenvolupament d'economies locals a través de l'atractiu de parcs i jardins que atorga el moviment Viles Florides.

A banda d'aquest reconeixement institucional al municipi, Mollet també ha rebut el premi al Millor Espai Públic Florit 2016 en el que es reconeix aquells projectes d'enjardinament i ornamentació floral i cultural del verd urbà. En aquest sentit el premi ha estat per la Rambla Pompeu Fabra, a la que s'ha posat com a exemple a seguir. D'aquesta manera, Mollet és l'única ciutat catalana en rebre ambdós guardons.

Aquesta iniciativa, que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya  i que compta amb el suport de la conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

Mollet del Vallès ha rebut aquests reconeixements en el marc de la gala d'entrega duta a terme el passat divendres a Olot i en la que hi han participat 89 municipis d'arreu de Catalunya convertint-se en l'única ciutat de la província de Barcelona en rebré 4 flors.  
 


Més informació

Rambla de Pompeu Fabra

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès