Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Document del 2n Pla Estratègic Mollet2025

28/02/2011

Actualitat

L’Ajuntament ha presentat el document resum del 2n Pla Estratègic de Ciutat Mollet2025. S’hi recullen accions i serveis per al futur de la ciutat dividits segons les quatre línies estratègiques.

El document del 2n Pla Estratègic neix per comunicar de manera resumida i clara les línies estratègiques i les accions que planteja el Pla per al futur de la ciutat. Es tracta d’un element comunicatiu i de síntesi, ja que el document final del Pla Estratègic consta de 120 pàgines.

El document està dividit en les quatre línies estratègiques: Mollet, ciutat cívica i educadora; Mollet, ciutat saludable i amb més activitats econòmica; Mollet es renova i crea espais urbans de qualitat; i Mollet coopera pel desenvolupament del Baix Vallès. De cada línia, s’explica l’objectiu i les accions a emprendre, així com també algunes de les activitats i projectes que la ciutat ja està entomant seguint l’estratègia del Pla.

El 2n Pla Estratègic de Mollet ha comptat amb la participació de 1.800 persones i 140 entitats i ha recollit un total de 775 propostes. La voluntat del govern municipal és que el Pla sigui un document viu, modificable per adaptar-se a la situació de cada moment.
 


Documents relacionats

Document Document 2n Pla Estratègic de Ciutat Mollet2025 (7.2 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès