Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Del 14 al 25 de febrer, període de preinscripció escolar

01/02/2011

Educació

El Departament d’Educació de la Generalitat ha fet públiques les dates de preinscripció escolar per a primària i secundària de cara al curs 2011-2012. La preinscripció al segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO es podrà fer del 14 al 25 de febrer.

Del 14 al 25 de febrer, període de preinscripció escolar
Aula

L’imprès per formalitzar la preinscripció es pot recollir directament en els centres educatius o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament. Només s’ha d’omplir un full de preinscripció, en el qual han d’aparèixer tots els centres en els quals s’està interessat per odre de preferència. Mollet del Vallès és zona única i, per tant, es pot escollir qualsevol centre.

La sol·licitud de preinscripció s’ha de presentar preferentment al centre educatiu triat en primera opció, a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament o als serveis territorials del Departament. S’haurà d’acompanyar de la documentació necessària per acreditar els diferents criteris de baremació.
En el cas del nou institut, la preinscripció s’haurà de presentar a l’OME.

El 15 de març es faran públiques les llistes baremades als centres i es podran presentar reclamacions durant els tres dies següents. Més tard, el 23 de març, es faran públiques les llistes baremades definitives i el 2 de maig es coneixeran les llistes d’alumnat admès. La matrícula, finalment, serà del 6 al 10 de juny.

Enguany s’inclou un nou criteri en cas d’empat: que l’alumnat hagi tingut pare, mare, tutor o germans escolaritzats, en ensenyaments declarats actualment gratuïts i universals, al centre per al qual es presenta la sol·licitud.

Per mes informació es poden adreçar a l’IME (tel 93 492 06 53 o ime@molletvalles.cat ), als centres educatius o al Departament d’Ensenyament. L’OME, situada a la Casa de la Vila, està oberta de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.


Oferta educativa a Mollet. Curs 2011-12

Document Oferta educativa per al curs 2011-12 (841 KB) - pdf

Enllaços relacionats

Informació sobre el període de preinscripció

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès