Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet celebra la Festa Major amb un gran èxit de participació i sense incidents destacables, tot i la pluja

25/08/2015

Cultura

Durant els dies de Festa Major s'han organitzat prop d'un centenar d'activitats de les quals més de 30 han estat destinades al públic familiar.
La competició de les Colles d'aquest any l?ha guanyat la Colla dels Torrats i el punt solidari de la capta de sang va ser pels Morats.
Aquest 2015 ha estat marcat per la gran participació en totes les activitats festives i la manca d'incidents importants, tot i les pluges

Mollet ha celebrat la Festa Major d'estiu de l'11 al 18 d'agost. Tot i els aiguats que es van produir durant el cap de setmana es pot dir que la gran participació en totes les activitats ha estat la característica més destacada d'aquesta festa, i només es va suspendre una activitat, la invocació del Moll Fer. Les activitats amb major participació han estat les desenvolupades al parc de Can Mulà amb més de 10.000 assistents. La nit de les Colles amb el concert del grup molletà Fantactels, l'Itaca Band i Dj Mañaneo Team va aplegar un miler de persones; més de 3.500 van gaudir del concert d'Hotel Cochambre; La Tribu i DJ Michel, dissabte, i Versión Imposible i Dj Lele el diumenge, van aplegar unes 2.500 persones respectivament.

 
Per una altra banda, cal destacar l'èxit de públic que han tingut els concerts de nit de gospel a la terrassa del Museu Abelló els quals han omplert tota la seva capacitat amb una assistència de 180 persones. Els actes de les colles de Morats i Torrats com el Tapes Tour de Morats, el Torretasques dels Torrats, la Cursa en roba interior, també han comptat amb una gran afluència de públic. 
Aquesta Festa Major, la competició de les colles va estar igualada fins l'últim moment i finalment va guanyar la Colla dels Torrats, amb una puntuació de 8 a 7.
 
Un altre clàssic de la Festa Major de Mollet que també va aplegar un públic molt nombrós, tot i la pluja, va ser el pregó, a la plaça Prat de la Riba. El cantant d'Hotel Cochambre, Beni Inglada, va ser l'encarregat de donar el tret de sortida de la festa amb el seu pregó. A més, el parc de les Pruneres ha tornat a ser un molt concorreguts ple d'activitats familiars durant aquest dies; gimcanes infantils, circ, màgia, gegants, cinema a la fresca...
 
L'alcalde Josep Monràs agraeix als serveis de l'Ajuntament, a la Policia Municipal, als Mossos d'Esquadra i als voluntaris de protecció civil i Creu Roja la seva actuació durant la Festa Major que ha fet que tot funcionés amb normalitat, civisme i festivitat.
 
Festa Major solidària: 2.600 ? per als bancs d'aliments de la ciutat i més de 200 donacions de sang
Com en els darrers anys, els diners recaptats en els espectacles de pagament de la Festa Major s'han destinat als bancs d'aliments de la ciutat, uns serveis per a les famílies amb menys recursos que compten amb el suport de l'Ajuntament de Mollet. Així, hi ha hagut activitats amb un preu simbòlic com els concerts de Gospel al Museu Abelló i el concert de l'Orquestra Internacional Maravella. En total s'han recaptat prop de 2.600? que es donaran als bancs d'aliments de la ciutat.
 
Pel que fa al nombre de donacions de sang de la capta de sang organitzada dissabte per les colles amb l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental s'ha aconseguit 202 donacions, xifra que es considera un èxit tenint en compte que es va canviar la ubicació a la Marineta i les condicions climatològiques adverses.
 

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès