Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

20/01/2022 Cultura

Un viatge fascinant amb Joan Abelló i els seus personatges

El Museu Abelló de Mollet del Vallès presentarà aquest dissabte 22 de gener el conte De viatge amb Joan Abelló i els seus personatges És una activitat familiar inclosa en la celebració de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç 2022.

+ Veure més
19/01/2022

Comencen les obres de millora de l’avinguda Llibertat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès inicia la setmana vinent les obres de millora de l’avinguda Llibertat. Els treballs tindran un cost de prop de 200.000 euros i duraran uns tres mesos en els que, entre d’altres aspectes, es millorarà l’accessibilitat i l’asfalt.

+ Veure més
18/01/2022

Mollet acull els diàlegs sobre el futur a les ciutats

Mollet del Vallès ha iniciat els diàlegs que han de servir per dissenyar les ciutats del futur amb la participació de la ciutadania. La primera sessió va tenir com a centre La ciutat com agent del canvi. Els ponents van ser l’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu.

+ Veure més
18/01/2022

La Festa Major de Sant Vicenç recupera la majoria d’activitats, però amb restriccions per la Covid

La Festa Major d’hivern de Sant Vicenç es torna a celebrar amb la majoria d’activitats habituals, com ara la presentació de la revista Notes, la Nit de l’Esport o les actuacions musicals. La programació comptarà amb una trentena d’actes, que se celebraran fins al 30 de gener amb mesures de seguretat i aforaments limitats a causa de la Covid. Els principals actes de l’any passat es van haver d’anul·lar a causa de la pandèmia.


+ Veure més
18/01/2022

L’alcalde Monràs felicita la molletana Alexia Putellas pel premi The Best

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte amb la futbolista molletana Alexia Putellas per fer-li extensible, en nom de la ciutat, la felicitació per haver estat guardonada amb el premi The Best que atorga la FIFA.

+ Veure més
17/01/2022 Cultura

Es lliuren els premis del XXVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

Aquest passat divendres 14 de gener s’han lliurat els premis del XXVII Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. Enguany s’han presentat 202 fotografies de 51 autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Posteriorment, s’ha inaugurat l’exposició de les fotografies que es poden veure al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener.


+ Veure més
12/01/2022

Mollet dialoga sobre el paper de les ciutats davant dels nous reptes mundials

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha preparat un cicle de conferències per reflexionar sobre el paper de les ciutats en el futur davant la necessitat d’abordar nous reptes socials i econòmics. Aquesta serà una oportunitat valuosa per analitzar, des de Mollet, d’on venim i cap a on anem, generar debat sobre quin paper juguen les ciutats en la recuperació econòmica i compartir experiències positives sota un paradigma més inclusiu, més social i més sostenible.

+ Veure més
11/01/2022

Més de 200 fotografies opten al 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022

El veredicte del 27è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2022 es farà públic aquest divendres 14 de gener a les 19 hores al Centre Cultural La Marineta, amb la presència de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i la regidora de Cultura, Mercè Pérez. Aquest any s’hi han presentat 202 imatges de 51 autors i autores diferents, de Mollet i d’arreu de l’Estat. Un total de 93 imatges opten a la categoria “Mollet” i les 109 restants a la categoria “Lliure”. Les obres estan exposades a La Marineta des d’aquest dilluns i fins al 31 de gener.

+ Veure més
05/01/2022

L’atur a Mollet es redueix en un 23,4% durant 2021

Aquest desembre, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 883 persones respecte el desembre de 2020, el que representa un descens del 23,4 %.


+ Veure més
04/01/2022

Els agents cívics realitzen més de 6.000 accions durant l’any 2021

Els agents cívics de Mollet han realitzat aquest 2021 un total de 6.200 accions per sensibilitzar la ciutadania i promoure el bon ús dels espais de la ciutat.

+ Veure més
03/01/2022

El fons del Museu Abelló creix amb dues noves adquisicions de la Col·lecció Nacional d’Art

El Museu Abelló, amb la voluntat de seguir creixent, afegeix a la seva col·lecció dues obres que podrà exposar després que les hagi adquirit la Comissió de la Col·lecció Nacional d’Art de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una obra de l’artista molletà Mar Canet i un altra d’Isabel Banal. Aquestes dues obres, juntament amb les recents donacions que ha rebut el Museu, seran presentades en una exposició al mateix Museu Abelló.

+ Veure més
29/12/2021 Cultura

El Museu Abelló participa en la Jornada de Reversos de les obres d’Art difonent part del seu patrimoni

Aquest mes de desembre, el Museu Abelló ha participat en la Jornada de Reversos de les obres d’Art, organitzada pel grup GRACMON de la Universitat de Barcelona. Aquesta trobada, s’inscriu dins del projecte Entre ciudades: el arte y sus reversos en el período de entre siglos ( XIX-XX), del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. En concret, el Museu Abelló ha donat a conèixer dues de les seves obres: Interior de l’església de Sant Vicenç de Mollet, de Joaquim Mir, i Dibuix de Federico Garcia Lorca i Salvador Dalí.

+ Veure més
28/12/2021 Mobilitat

Les tarifes del bus urbà de Mollet es mantindran congelades al 2022

Per al 2022 les tarifes del bus urbà de Mollet del Vallès és mantindran en els mateixos preus que al 2021, per segon any consecutiu, després que així ho han decidit l’Ajuntament de Mollet i el Consell d’Administració de l’Autoritat Metropolitana del Transport.

+ Veure més
27/12/2021 Igualtat Dona-Home

Convocatòria per a la presentació d’obres per a l’exposició Feminartist

Del 10 de gener al 14 de febrer estarà obert el període de presentació d’obres per a la tercera edició de l’exposició Feminartist. La mostra tindrà lloc del 3 de març a l’1 d’abril al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones. En aquesta edició, se seleccionaran dues artistes que exposaran individualment al Racó de l’Artista del Museu Abelló i al CIRD entre 2022 i 2023.

+ Veure més
23/12/2021 Cultura

Cavalcada de Reis 2022 a Mollet

Mollet tornarà a celebrar la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, després que al gener de 2021, a causa de les mesures Covid, es va transformar en un acte al Pavelló de Riera Seca. Ses Majestats arribaran la tarda del 5 de gener a l’Estació de Mollet-Sant Fost amb el tren de les 18.08 h.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès