Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

16/01/2019 Cultura

El Centre d’Estudis Molletans presenta el nou volum de Notes, un monogràfic dedicat a l’educació

El proper dimarts 22 de gener, dia de Sant Vicenç, tindrà lloc el tradicional acte de presentació de la revista Notes. Enguany, es tracta d'un llibre monogràfic amb el títol "L'educació a Mollet: Una visió històrica (1845-2019)".

+ Veure més
16/01/2019 Esports

El Jurat fa públics els finalistes de la Nit de l’Esport 2019

El Teatre Can Gomà, un any més, acollirà la Nit de l’Esport, una festa en la que es reconeix els esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de l’any anterior ja sigui pels seus èxits o per la promoció de l’esport local.

+ Veure més
16/01/2019 Comunicació

Josep Antoni Fernández Fer, Micròfon de l’any de Ràdio Mollet

El proper dimarts 22 de gener, el dibuixant d’humor, historietista i molletà d’adopció, Josep Antoni Fernández Fer, rebrà el premi Micròfon de l’any que li atorgarà Ràdio Mollet en el marc de la seva Festa anual, que enguany arriba a la 38ena edició. La Festa, que es durà a terme al Mercat Vell a les 18.30 h, comptarà amb les actuacions del grup molletà Red Velvet Duo i el mag Kiling Mag.

+ Veure més
15/01/2019 Salut

Mollet, ciutat cardioprotegida

Mollet del Vallès incrementa fins a 17 el nombre de desfibril·ladors (DEA) que hi hauran instal·lats a la ciutat amb la novetat que 4 estaran ubicats a la via pública. Amb aquesta iniciativa, s’amplien els punts arreu del municipi per poder intervenir ràpidament en el cas que una persona pateixi una aturada cardíaca.

+ Veure més
15/01/2019 Esports

20 anys corrent per Sant Vicenç

El 27 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern, tindrà lloc la XX Cursa Popular Sant Vicenç, 9è Memorial Jordi Solè Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment esportiu, cultural i popular que en aquesta edició presentarà algunes novetats amb motiu de la celebració del seu 20è aniversari.

+ Veure més
14/01/2019 Via Pública

Es posa en marxa Recoopera, una nova iniciativa per reutilitzar mobles i estris domèstics

L’Ajuntament ha posat en marxa una iniciativa electrònica que, a través del telèfon mòbil o les tauletes tàctils, permetrà als ciutadans i ciutadanes de Mollet publicar les fotografies d’aquells mobles o estris domèstics que no vulguin abans de dipositar-los als punts de recollida municipals. Així, si algun particular o entitat social, s’interessa per aquell objecte, el podrà adquirir gratuïtament a través d’aquesta plataforma orientada a fomentar la reutilització i la prevenció de residus i, de retruc, millorar la qualitat dels nostres carrers.


+ Veure més
11/01/2019 Cultura

Aquest 2019 segueix a Mollet la programació de cinema comercial i familiar

Des que el passat 22 de desembre, l’Ajuntament de Mollet va posar en marxa un cicle de projeccions de cinema comercial, popular i familiar, aquest gener es dona a conèixer la programació del primer trimestre d’aquest 2019. Les projeccions se seguiran fent a la Sala Fiveller i les entrades també seguiran tenint un preu popular de 3 €.


+ Veure més
10/01/2019 Cultura

El lliurament de premis del Concurs de Fotografia obre la Festa de Sant Vicenç

Divendres 11 de gener, a les 19 h, el CC La Marineta acollirà el lliurament de premis del XXIV Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. Enguany s’han presentat 102 fotografies, 30 més que en l’edició anterior. Com és tradicional, l’acte també servirà com a tret de sortida de la Festa Major d’Hivern


+ Veure més
10/01/2019 Esports

Ja tenim guanyadors del concurs de la Cursa de Sant Vicenç

Aquest 8 de gener, s’ha fet el sorteig del Concurs de fotos històriques de les vint edicions de la Cursa Sant Vicenç. En total hi han participat 83 persones (64 homes i 19 dones) que han aportat imatges per crear un àlbum online de les vint edicions de la Cursa Sant Vicenç amb més de 300 fotos,

+ Veure més
09/01/2019 Mobilitat

Es congelen les tarifes del bus per sisè any consecutiu

Les tarifes del bus urbà de Mollet es mantindran en els mateixos preus que el 2018, fet que comporta una congelació de les tarifes de les targetes de bus urbà des del 2014. Així ho han decidit l’Ajuntament de Mollet i el Consell d’Administració de l’Autoritat Metropolitana del Transport.

+ Veure més
09/01/2019 Benestar Social

L’Ajuntament informa sobre els casos de desnonament a la ciutat

Durant l’any 2018, l’Ajuntament ha treballat en 65 expedients de desnonaments i, només aquest mes de gener, ja està treballant en 7. En tots els casos els serveis socials municipals treballen de manera coordinada amb l’Agència Catalana de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya i altres entitats implicades.

+ Veure més
08/01/2019 Benestar Social

L’Ajuntament impulsa noves col·laboracions en benefici de les polítiques socials

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha impulsat un nou acord de col·laboració amb el sector empresarial en benefici de les polítiques socials que du a terme al municipi. En aquest cas, l’acord comporta una donació de 1.500 € de l’empresa molletana de manteniments industrials MasterCold que aniran a formar part de la bossa municipal destinada a lluitar contra la pobresa energètica.

+ Veure més
08/01/2019 Medi Ambient

Recicla el teu arbre i plantes de Nadal!

Fins el 13 de gener, el Servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Mollet del Vallès recollirà els arbres i plantes de Nadal que la ciutadania ha tingut a casa seva durant aquestes festes i que no vol conservar.

+ Veure més
07/01/2019 Ocupació

Mollet és la ciutat de la comarca que més ocupació ha creat durant el 2018

Mollet del Vallès és la ciutat del Vallès Oriental on més ha disminuït l’atur el 2018. En concret, al llarg de l’any passat, l’atur s’ha reduït a Mollet en 231 persones.

+ Veure més
02/01/2019 Cultura

La Cavalcada de Reis a Mollet

El dissabte 5 de gener, els Reis d’Orient vindran a Mollet del Vallès i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional Cavalcada. Els Reis Mags arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost a les 18.38 h. Ses majestats pujaran a les carrosses i començaran la Cavalcada per Mollet.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès