Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

22/11/2019 Benestar Social

L’Ajuntament de Mollet torna a aconseguir l’excel·lència en inversió social

Mollet del Vallès és un dels 28 municipis de l’Estat espanyol que més inverteixen en serveis socials, segons l’Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Sevicios Sociales, a partir de les dades del Ministeri d’Hisenda.


+ Veure més
22/11/2019 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà Ple ordinari el 25 de novembre

Aquest dilluns 25 de novembre, a les 19 h, el consistori molletà celebrarà sessió plenària ordinària.

+ Veure més
21/11/2019 Actualitat

Mollet debat sobre la protecció de dades

La Revista de Privacidad y Derecho Digital, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet, han organitzat la II Jornada Tècnica sobre Protecció de Dades a l’Administració Pública, que es fa avui a l’Institut Aiguaviva de la ciutat.


+ Veure més
21/11/2019 Economia

L’Ajuntament pagarà al personal de neteja les nòmines d’octubre que els deu l’empresa contractada

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, s’ha reunit aquest migdia amb el comitè d’empresa de la companyia que s’encarrega de la neteja dels equipaments municipals i de les consergeries de les instal·lacions esportives. Monràs els ha comunicat que l’Ajuntament ha trobat una solució per poder fer directament el pagament de les nòmines endarrerides de l’octubre a partir de la setmana que ve.

+ Veure més
20/11/2019 Comunicació

Enric Juliana i Marcel Planellas presenten Textos 5 del CED Jordi Solé Tura

L’Ajuntament de Mollet ha presentat Textos 5, un recull d’articles de Jordi Solé Tura sobre la Constitució, amb una conversa entre el periodista Enric Juliana i l’economista molletà Marcel Planellas. Al llarg de l’acte es va constatar que molts dels temes plantejats per Solé Tura fa 25 anys són de plena actualitat i caldrà abordar-los en els propers anys.

+ Veure més
20/11/2019 Avisos

L’Ajuntament informa

Davant els micro talls de llum que aquests darrers dies estan patint algunes zones de Mollet, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb Endesa per demanar explicacions.

+ Veure més
20/11/2019 Igualtat Dona-Home

Mollet diu prou a la violència masclista

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit d’activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones declarat el 25 de novembre per l’Assemblea General de les Nacions Unides. L’acte central serà justament el proper dilluns 25 amb la lectura del Manifest unitari que es farà a les 12 del mig dia davant el consistori amb la participació de les associacions i grups de dones i els instituts de Secundària de Mollet.

+ Veure més
20/11/2019 Participació Ciutadana

La ciutadania proposa el Mollet que vol

Durant tres setmanes, del 10 al 31 d’octubre, els molletans i molletanes han participat en l’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2019-2023. S’han rebut 394 propostes sobre quines son les seves prioritats per seguir millorant la ciutat.

+ Veure més
19/11/2019 Igualtat Dona-Home

La Junta de Portaveus acorda adherir-se al manifest del 25N

Tos els grups municipals de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, reunits aquest dimarts en Junta de Portaveus, s’han adherit al manifest unitari del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers del dones que es llegirà davant del consistori el proper dilluns 25 de novembre i que va ser aprovat per la Junta de Govern d’aquest dilluns.

+ Veure més
19/11/2019 Joventut

A Mollet Dona la volta a l’alcohol

Aquest divendres 22 de novembre arriba a Mollet del Vallès l’exposició Dona la volta a l’alcohol que s’estarà a la Marineta fins el proper 4 de desembre. La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, pretén informar de les conseqüències que genera el consum d’alcohol durant l’adolescència en la salut.

+ Veure més
18/11/2019 Economia

L’Ajuntament, sindicats i el món empresarial consensuen iniciar un Pla formatiu adreçat a la formació professional

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, UGT, CCOO i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès han consensuat iniciar els treballs per elaborar un Pla formatiu per impulsar la formació professional i la inserció laboral. Aquest dilluns, l’Ajuntament i els agents econòmics i socials s’han tornat a reunir en el marc del Consell Econòmic i Social que es va crear al maig passat.

+ Veure més
14/11/2019 Actualitat

Josep Monràs mostra la seva preocupació pel trasllat del jutjat de violència vers les dones fora de Mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha traslladat al Departament de Justícia i al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la seva preocupació davant la possibilitat que el jutjat de violència ver les dones s’acabi agrupant a Granollers i, per tant, es deixi de prestar aquest servei, com fins ara, a Mollet. Així ho ha fet extensible Josep Monràs el mateix dia que la consellera de Justícia, Esther Capella, s’ha desplaçat fins a Mollet per inaugurar les noves dependències judicials.

+ Veure més
14/11/2019 Esports

Uns 40 esportistes del Club Atlètic Mollet participaran al Cros de Nougats de Montélimar

L’activitat esportiva se celebrarà el diumenge 17 de novembre en el marc de l’agermanament de Mollet del Vallès amb aquesta ciutat de França.


+ Veure més
14/11/2019 Medi Ambient

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats que finalitzaran el 2 de desembre. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana es sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem.


+ Veure més
13/11/2019 Acció Institucional

L’alcalde de Mollet presenta el nou cartipàs del govern municipal

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha donat a conèixer el nou cartipàs fruit de l’acord per un govern progressista al que ha arribat l’equip de govern amb el grup municipal de Podemos Mollet.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès