Castellano | Català RSS
Servicios Deporte Dia de les 10.000 passes

Dia de les 10.000 passses

El proper diumenge 23 d’octubre s’organitza una caminada a Gallecs per celebrar el Dia de les 10.000 passes.

La caminada és apta per a tots els públic i el recorregut té una llargada de 6,5 km (2 hores aprox.). El punt de sortida serà la masia de Can Borrell, a les 10 del matí.

El “Dia de les 10.000 passes” és una iniciativa del Consell Superior d’Esports en la qual Mollet participa i que pretén implantar una jornada de referència per a la promoció dels hàbits saludables. 

Un dels èxits de la caminada és sumar el màxim nombre de participants possible. Per això, es demana una inscripció prèvia, totalment gratuïta. Per incentivar la participació es regalarà una samarreta i un podòmetre a totes les persones que s’inscriguin.

Aquesta iniciativa neix dins del Pla integral per a la promoció de l’activitat física i l’esport entre les persones grans. Per aquest motiu, a més a més, les persones majors de 65 anys, també rebran amb un pin i un diploma de participació.

Les inscripcions ja es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, al Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon o a qualsevol dels equipaments de la xarxa de centres cívics i culturals. També es poden fer a través de la pàgina web municipal, enviant un correu electrònic a esports@molletvalles.cat


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés