Castellano | Català RSS

Mollet i esport, un binomi inseparable

Comencem un any i, només per aquest sol fet, desitgem que sigui un any de propòsits nous i d’assoliments, de proposar-nos noves fites i aconseguir-les. Encetem la segona dècada del segle XXI amb les esperances posades en la millora de la situació econòmica, sabent, però, que hem de continuar treballant de valent per fer realitat projectes i programes per aquest 2011. 
 
Partim d’un any 2010 en què podem parlar d’un balança realment positiu: hospital nou, menhir instal·lat, pont de la Vinyota, Firamollet, la plaça de Josep Tarradellas, la reforma del parc de Can Mulà…, i ara estem a punt de fer realitat el nou parc de les Pruneres o el nou centre sociosanitari, a l’edifici on hi havia hagut l’antic hospital. 
 
Però la ciutat són el que són sempre gràcies a la iniciativa de la seva gent, a les obres, els fets i les accions dels seus ciutadans. Diguem-ne govern municipal, diguem-ne entitats i associacions, diguem-ne ciutadans a títol individual, una ciutat la conforma allò que la seva societat construeix dia a dia, any rera any. Els carrers, les places, els edificis, l’urbanisme n’és una de les expressions. Per això, novament tenim una cita amb la nostra festa identitària d’hivern, la Festa Major de Sant Vicenç, on trobem actes tan emblemàtics com la cursa de Sant Viçenc, que enguany portarà el nom de “1r Memorial Jordi Solé Tura”, els gegants, el Concurs de Fotografies, la presentació d’un nou número de la revista Notes o la Nit de l’Esport, entre d’altres. O també celebrem el 30è aniversari de Ràdio Mollet, el nostre degà d’informació local, que continua tenint una missió fonamental en aquest món que Internet ha fet tan petit com és la informació de proximitat, la que sempre interessa als veïns de la ciutat…
 
Aquest any celebrem Sant Vicenç amb un esdeveniment singular, que és el d’un ple extraordinari que farem la vigília de la festa per atorgar la distinció cívica a uns nous ciutadans i ciutadanes que, per trajectòria i per la seva contribució a la construcció de la identitat molletana, se la mereixen. Unes quantes persones més que rebran l’homenatge del Consistori i de la ciutat pel seu exemple. És la manera com des del govern de la ciutat, en nom de tots els molletans i les molletanes, volem expressar que la veritable riquesa d’una societat es troba en la seva gent i en el treball fet, per al progrés col·lectiu,  que constitueix el més ric del patrimoni comú, que ens identifica i ens distingeix. 
Us desitjo molt bones festes de Sant Vicenç !
 
Josep Monràs i Galindo

Alcalde

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés