Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

L’Ajuntament de Mollet premiat amb un dels ‘Premis Solidaris 2022’ de l’ONCE Catalunya

29/11/2022

Actualidad

L’Ajuntament de Mollet ha rebut el premi per l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Els altres guardonats han estat els Amics de la Gent Gran, el Diari de la DisCapacitat , Glòria Canals i Sans i Bonpreu i Esclat.

L’Ajuntament de Mollet ha estat un dels guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2022. L’Ajuntament de Mollet ha rebut el premi per l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) que ofereix diferents serveis d’atenció directa per millorar la qualitat de vida, la prevenció, l’autonomia personal, la inclusió social i, per sobre de tot, el benestar de les persones amb discapacitat. Han recollit el premi la 4a tinenta d'alcaldessa i regidora de Serveis Socials, Ana María Díaz Aranda, i la directora del IMSD, Lídia Ruíz Gómez.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “aquest és un reconeixement a la gran tasca que fan els treballadors i les treballadores de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Per la seva feina,  dedicació, passió i compromís i de la que estem tremendament orgullosos”. L’alcaldessa ha recordat que ”Mollet és l’única ciutat de Catalunya que té tota la xarxa de serveis per a persones amb discapacitat, cobrint tot el seu cicle vital. L'IMSD és l'exemple clar que el model de ciutat de Mollet té un marcat caràcter social i de servei públic de qualitat."

WhatsApp Image 2022 11 24 at 19.30.00

 

Sensibilitat social i dedicació

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l'autonomia personal i l'accessibilitat universal.

Els guardonats dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2022 són: 

  • A l'Administració Pública:  Ajuntament de Mollet del Vallès
  • A la Institució, Organització, Entitat o ONG:  Amics de la Gent Gran
  • Al mitjà o projecte de comunicació:  Diari de la DisCapacitat
  • A la Persona Física: Glòria Canals i Sans
  • A l'Empresa:  Bonpreu i Esclat 

"Catalunya té la immensa sort de ser un territori amb moltes entitats, empreses i organitzacions solidàries, un territori replet de persones molt humanes que treballen pels drets de les persones més desfavorides", ha assegurat el president dels Premis Solidaris ONCE Catalunya i també president del Consell Territorial de l'ONCE Catalunya, David Bernardo.

Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits. 

WhatsApp Image 2022 11 24 at 20.28.59

 

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés