Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Mollet reconeix als i a les participants de la campanya Mercats Sostenibles

22/11/2022

Educació

El Mercat Municipal ha acollit l’acte de cloenda i reconeixement de la Campanya Mercats Sostenibles. Adéu als plàstics d’un sol ús reconeixent la tasca que en el marc d’aquesta campanya ha dut a terme l’alumnat i el professorat de 3r i 4t d’ESO de l’Escola Anselm Clavé

Es tracta d’una iniciativa de la Diputació de Barcelona a la que s’ha sumat l’Ajuntament de Mollet del Vallès amb l’objectiu d’impulsar el comerç sostenible i el consum responsable i reduir els plàstics d’un sol ús al Mercat Municipal en benefici del medi ambient i de la salut.

Segons la 3a tinenta d’alcaldia i coordinadora de l’Àrea de Serveis Personals i Acció Cívica, Mercè Pérez Piedrafita, “estem molt contents i molt satisfets perquè s’ha fet una feina importantíssima que ens ha permès conjuntar la conscienciació mediambiental i fer-ho amb el món educatiu, amb una gran implicació, en aquest cas, de l’escola Anselm Clavé”. La regidora també ha volgut agrair “a la Diputació, per facilitar que aquesta iniciativa hagi tirant endavant, als i a les paradistes del Mercat Municipal, sempre predisposats a treballar amb nosaltres, i a l’Escola Anselm Clavé, per la seva complicitat i participació proactiva en aquesta iniciativa”.

Per Sergi Vilamala i Bastarras, gerent de Comerç de la Diputació de Barcelona, “aquest projecte té dues besants: d’una banda valorar la importància dels mercats municipals per la tasca que fan en potenciar els productes de proximitat, i de l’altra, conscienciar a partir dels joves perquè quan anem a comprar no utilitzem el que no és reutilitzable, especialment el plàstic”.    

De la seva banda, en representació dels i les alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Escola Anselm Clavé, mentre l’Ariadna parlava “d’un projecte molt interessant per tot el que hem aprés especialment des del punt de vista de la conscienciació”, l’Izan creu que “també és important que, com farem, ara donem a conèixer als més petits de l’Escolael que hem aprés i que comencin a tenir pautes de comportament sostenibles”.

 

DSC 0107


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés