Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Més de 150 persones participen a la passejada de gent gran que ha organitzat l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de l’Activitat Física

06/04/2022

Gent Gran

Més de 150 persones de Mollet del Vallès, de l’Hospitalet de Llobregat, de Viladecavalls i de la Roca del Vallès han participat aquest dimecres a la Passejades de Marxa Nòrdica per a la Gent Gran que ha organitzat l’Ajuntament de Mollet per sumar-se al Dia Internacional de l’Activitat Física. Amb el mateix propòsit, per aquest dia, també s’han organitzat un torneig de tenis taula al Parc de Can Gomà i una classe de tecnificació esportiva al Centre Cívic l’Era.

Els participants han sortit del Camp de Futbol Municipal Germans Gonzalvo amb el repte de fer una caminada de 8 quilometres i mig per l’entorn de Mollet i Gallecs.

DSC 0076

 

Segons la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Ana Mª Díaz, “aquesta imatge d’avui és molt emotiva perquè després de dos anys de pandèmia la gent gran, un dels col·lectius que més ha patit els seus efectes, pot tornar a les seves activitats diàries, a sortir, relacionar-se i fer esport, que és la millor manera de mantenir el cos i la ment en forma”.

Díaz ha afegit que “l’Ajuntament de Mollet seguirà potenciant, com ja fa anys que fem amb diferents programes adreçats a aquest col·lectiu, que la gent gran se senti útil i acompanyada i que constati que l’Ajuntament es preocupa pel seu benestar”.   

Les Passejades de Marxa Nòrdica per a la Gent Gran és una iniciativa que promou la Diputació de Barcelona.

 

3 salut cat 150x269                           11 ciutats cat 150x254

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés