Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Comencen els cursos de formació ocupacional d'EMFO

06/11/2011

Ocupació

EMFO engega els primers 3 cursos de formació ocupacional dels 22 atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Comencen els cursos de formació ocupacional d'EMFO
Un curs impartit per EMFO al CIRD Barcala

La formació ocupacional és aquella formació teorico-pràctica orientada a millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones en situació d’atur, mitjançant la consecució i perfeccionament de les competències professionals.

Cursos que comencen la setmana vinent:
- Gestió Comptable i Auditoria: dilluns 7 de novembre, a les 9,15h, al CIRD Joana Barcala,
- Empleat/ada d’oficina: dimarts 8 de novembre, a les 9,15h, a Can Pantiquet
- Administratiu/iva polivalent per a PIMES: Anglès comercial bàsic: dimecres 9 de novembre, a les 9,15 h, a les instal·lacions d’EMFO

La resta de cursos s’activaran progressivament en el transcurs d’aquest any 2011 i fins el proper maig del 2012. En total s’impartiran 3.930 hores de formació, 675 més que en l’any 2010 i se’n podran beneficiar 380 ciutadans de Mollet i del Baix Vallès.

Les persones que estiguin interessades poden inscriure’s a la resta de cursos pendents de començar visitant el web d’EMFO: www.emfo.com, on trobaran tota la informació relacionada amb els cursos de formació ocupacional: dates d’inici, continguts, requisits d’accés, durada i sortides professionals. Així mateix, es poden adreçar a EMFO (c. Riera 7, 1a planta), de dilluns a divendres entre les 9 i les 19 h, on rebran un assessorament més personalitzat i l’orientació que necessitin abans de formalitzar la inscripció.
 


Enllaços relacionats

Web d'EMFO

Vídeo de Vallès Visió

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés