Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Monràs demana un increment de pressupost per a l'Hospital per al 2012

03/11/2011

Salut

Josep Monràs s'ha reunit amb Boi Ruiz per exigir que el pressupost 2012 tingui en compte l’augment de la població que atén l’Hospital de Mollet.

La reunió s’ha celebrat aquest dimecres a la tarda. Monràs feia mesos que havia demanat trobar-se de manera urgent amb el conseller Ruiz per tal de tractar l’augment de població depenent del centre molletà que, si bé durant el 2011 s’ha fet progressivament, l’any vinent ja estarà consolidat. En aquest sentit, l’alcalde mostrat al conseller la seva preocupació en l’actual context de retallades perquè l’Hospital pugui mantenir tots els serveis actuals al llarg del 2012.

És per això que Monràs ha demanat al conseller que el pressupost de 2012 per a l’Hospital de Mollet augmenti en proporció a l’augment de població que s’ha produït en passar els municipis de Santa Perpètua i Palau a dependre de l’Hospital de Mollet. Si el pressupost no s’incrementa, el centre no podrà continuar oferint tots els serveis que presta actualment ni mantenir les llistes d’espera dins dels nivells previstos pel CatSalut. Actualment, tot i haver augmentat algunes llistes d’espera, l’Hospital de Mollet manté els millors nivells entre els hospitals de la comarca.
 
El conseller Ruiz s’ha compromès a estudiar el cas de Mollet, tot i que ha dit que el pressupost de 2012 encara no està elaborat. Ruiz també ha reconegut ser coneixedor de la bona feina i l’esforç que estan fent els professionals de l’Hospital de Mollet, els quals han aconseguit durant el 2011 atendre correctament l’augment de pacients sense que això afecti a la qualitat del servei.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés