Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Alt nivell de satisfacció entre els usuaris de Ca n'Arimon

01/11/2011

Esports

Una enquesta realitzada entre tots els usuaris reflecteix un nivell de satisfacció entre el 75 i el 99 %.

El Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon ha celebrat aquesta setmana l’onzè aniversari amb una bona notícia. Un enquesta realitzada aquest 2011, reflecteix un nivell de satisfacció molt alt. En totes les qüestions preguntades (instal·lacions, activitats, cursos, monitors, neteja, manteniment, etc) la satisfacció se situa entre el 75 i el 99 %.

En l’enquesta, realitzada entre els mesos de febrer i març, els usuaris assenyalen com a la principal demanda de millora la renovació de l’espai de vestuaris. Aquesta demanda ja s’ha incorporat en el pla de millores d’enguany. Els treballs de renovació dels vestuaris van començar l’estiu passat i s’estan acabant de desenvolupar en aquests moments.

En el darrer any, el Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon ha invertit prop de 150.000 euros en obres de reforma i millora de les instal·lacions. Així, a més de la renovació dels vestuaris, també s’han incorporat noves màquines a la Sala de Fitness, s’ha ampliat l’estudi 3 d’activitats dirigides, s’han fet millores en el sistema de climatització del centre i s’ha fet una reforma i modernització de l’espai del restaurant, que finalitzarà en les properes setmanes.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés