Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Quatre alumnes molletans guanyen el Certamen Joves Investigadors

14/10/2011

Educació

Aquest important concurs nacional ha guardonat amb el 2n premi el treball de quatre joves de l'Escola Sant Gervasi. L'alcalde els ha rebut aquest per felicitar-los i animar-los a continuar treballant.

Quatre alumnes molletans guanyen el Certamen Joves Investigadors
Els alumnes guardonats amb els professors, l'alcalde i el regidor

Aquest divendres al migdia, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, acompanyat pel regidor de Joventut i Formació, Josep Ramon Bertolín, han rebut els quatre alumnes de l’Escola Sant Gervasi guanyadors el segon premi del Certamen Joves Investigadors, que atorguen l’Institut Nacional de Joventut i la Direcció General de Política Universitària.

Olga Trilla, Irene Gimeno, Xavier Guerrero i Aitor Ramírez, alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Sant Gervasi, han aconseguit el segon premi nacional d’aquest certamen que es va celebrar la setmana passada a Màlaga. Aquests joves estudiants són els autors del treball “Desenvolupament d’una pròtesi mioelèctrica, entre l’ésser humà i la màquina”. Els alumnes han estat dirigits pels professors Xavier Valldeoriola i Cristina Checa.

La intenció del Certamen és el d’incentivar l’interès per la investigació científica i fomentar l’esperit investigador dels alumnes espanyols d’ESO, Batxillerat i Formació Professional.

L’alcalde ha lliurat un obsequi a tots els alumnes format per un lot de llibres de l’Ajuntament i els centres d’estudi de la ciutat, una camiseta i un clauer del Menhir molletà, entrades per al Complex Esportiu de Ca n’Arimon, un val de 30 euros per a la botiga d’ABACUS a Mollet, obsequi del propi establiment.
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés