Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Comencen a treballar les Comissions d'Impuls del Pla Estratègic

12/10/2011

Acció Institucional

Aquesta setmana s’ha reunit la primera Comissió d’Impuls, dedicada a la línia estratègica de Ciutat Cívica i Educadora.

Comencen a treballar les Comissions d'Impuls del Pla Estratègic
Els membres de la comissió amb l'alcalde de Mollet

Aquest dilluns al vespre, s’ha celebrat la primera reunió de la Comissió d’Impuls Ciutat Cívica i Educadora. Els membres d’aquesta comissió s’han reunit amb l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i amb el director del Pla, Raúl D. González, que els ha explicat el funcionament de les comissions i els ha lliurat tota la documentació necessària perquè es posin a treballar en la línia estratègica d’Avançar en la ciutat cívica i educadora.

El membres de la Comissió d’Impuls de Ciutat Cívica i Educadora són els molletans Laura Arnau, professora universitària de Ciències de l’Educació de la UAB; Francisco Amaya, que fou el primer Síndic Personer de la ciutat i és activista en diferents entitats socials; Marta Garreta, col•leccionista, galerista i experta en temes culturals; Jordi Monserdà, creador de la companyia Galiot Teatre i coordinador de la Mostra de Titelles de Mollet; i Mercè Pérez, regidora coordinadora de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament.

Aquesta Comissió d’Impuls, com les altres tres que es crearan per a cada una de les línies estratègiques del Pla, té la funció d’impulsar i fer el seguiment de la implementació de totes aquelles accions definides en el Pla Estratègic relacionades amb la Ciutat Cívica i Educadora. Cada comissió d’impuls farà un seguiment semestral del pla i tindrà un paper cabdal en l’elaboració de valoracions i recomanacions anuals del grau de desplegament de les accions.

 


Enllaços relacionats

Estratègia 2025

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés