Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

L'Associació 'Somos Derbi' agraeix el suport de l'Ajuntament

16/09/2011

Economia

L'associació de treballadors de Derbi lliura un reconeixement a l'alcalde pel seu suport en les negociacions per evitar el tancament de la fàbrica de Martorelles.

L’Associació de treballadors “Somos Derbi” ha lliurat una medalla commemorativa a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, en agraïment pel suport que ha rebut de l’Ajuntament durant tot el procés de negociació amb l’empresa italiana Piaggio per la continuïtat de la planta de Martorelles.

Per aquest motiu, els responsables d’aquesta associació formada per treballadors de Derbi s’han reunit aquest migdia amb l’alcalde, el qual els ha agraït aquest reconeixement i ha reiterat el seu suport i el de l’Ajuntament per si en un futur cal tornar a lluitar pels seus llocs de treball.

Al juliol, el grup Piaggio, propietari de Derbi, va retirar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectava 220 treballadors de Derbi a Martorelles i va garantir la continuïtat de la companyia de motocicletes com a mínim fins al juny del 2012, període durant el qual intentarà trobar una solució alternativa al tancament.
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés