Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

L’Ajuntament demana a la Generalitat el pagament del PIRMI

08/09/2011

Benestar Social

Una trentena de beneficiaris d'aquesta prestació enacara no l'han cobrada des del mes de juliol.

L’Ajuntament de Mollet ha demanat a la Generalitat de Catalunya que faci efectiu el pagament de la Renda Mínima d’Inserció, coneguda com el PIRMI, a 30 persones de la ciutat que encara no han cobrat la prestació del mes de juliol.

Els Serveis Socials de l’Ajuntament van comunicar a la Generalitat dins el termini establert els canvis de domicili que podien comportar algun problema als usuaris en canviar el sistema habitual de pagament pel d’un xec nominatiu enviat a domicili.

És per això, que l’Ajuntament ha enviat una carta al director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat per demanar el pagament del PIRMI a aquests ciutadans, tot adjuntant-los la relació de les persones afectades per tal que la es regularitzi la seva situació amb el menor temps possible.

La Renda Mínima d’Inserció (RMI) és una prestació mínima que s’atorga a les persones que no disposen dels mitjans econòmics suficients per atendre les necessitats essencials de la vida quotidiana, mentre se les prepara per a la seva inserció o reinserció social i laboral. El dia 1 d’agost, la Generalitat va anunciar un canvi en el sistema de pagament per tal de regular el cobrament de la prestació i aturar alguns pagaments que podien ser fraudulents. Així, es va enviar un xec nominatiu als domicilis dels beneficiaris, fet que en va retardar força el pagament.
 


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés