Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Dos treballs de recerca de Mollet guanyen els premis Argó 2011

03/08/2011

Actualidad

Els premis Argó de la Universitat Autònoma premien dos treballs de recerca d'alumnes d'instituts de secundària de Mollet.

Per segon any consecutiu, els premis Argó de la Universitat Autònoma recauen en instituts de secundària de Mollet. Dos treballs de recerca de batxillerat de l’Institut Gallecs i de l’Escola Sant Gervasi han estat guardonats amb aquest premi adreçat a treballs de recerca de batxillerat i cicles formatius.

Els treballs de recerca de batxillerat guardonats la vuitena edició dels premis Argó han estat: Simulant l’atzar: jugant a la ruleta presentat per Mireia Bertran Peiñero, alumna de l’Institut Gallecs; i Pròtesis mioelèctriques: entre l’humà i la màquina, presentat per Aitor Ramírez Gómez, Xavier Guerrero Pich, Olga Trilla Rodríguez i Irene Gimeno Benito, alumnes de l’Escola Sant Gervasi.

L’any passat, els premis Argó també van recaure a Mollet. En la modalitat de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) el premi va ser per al projecte Adona’t: projecte de prevenció de violència de gènere entre els i les adolescents presentat per Annabel Guardi Arcas, Judit Perea Alba, Mònica Torres Soto, Anna Valentí Canet i Montserrat Vidal Pobla, alumnes de l’Institut Gallecs. En la modalitat de treballs de recerca de batxillerat, l’Argó 2010 va ser per a la jove molletana Laia Fortuny Capdevila pel treball Les víctimes de la guerra civil a Mollet del Vallès.

L’Ajuntament col•labora en l’edició del llibre Les víctimes de la guerra civil a Mollet del Vallès
Un any més tard, els impulsors del programa Argó –la Universitat Autònoma de Barcelona–, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, han presentat un llibre que té per objectiu divulgar l’excel•lent treball de Laia Fortuny i mantenir viva la memòria de totes aquelles víctimes.

La col•laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, més enllà de permetre la publicació, vol ser un reconeixement a una feina ben feta i, naturalment, un homenatge a tots aquells molletans i molletanes que van patir el sense sentit d’aquella guerra. L’Ajuntament també vol agrair públicament la col•laboració de diverses personalitats i familiars de les víctimes, que han aportat informació oral inèdita d’inestimable valor.
A la tardor, l’Ajuntament de Mollet del Vallès està concretant la presentació del llibre a la ciutat.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés