Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Es reforça l'horari d'estiu del bus urbà

01/08/2011

Mobilitat

Avui entra en vigor l'horari d'estiu del bus urbà. L'Ajuntament l'ha reforçat amb un vehicle més circulant de 8 a 14 h.

Es reforça l'horari d'estiu del bus urbà
Parada del bus urbà a la Casa de la Vila

L'1 d’agost entra en vigor l’horari d’estiu del bus urbà, que redueix el nombre de vehicles respecte de la resta de l’any. Tot i això, l’Ajuntament ha decidit reforçar el servei en les hores de més afluència de viatgers per oferir millor servei.

Així, de les 8 del matí a les 2 del migdia, hi haurà dos vehicles del bus urbà en circulació i la freqüència aproximada de pas serà de 15 minuts. En els anys anteriors, l’horari d’estiu reduïa el servei a un únic vehicle en circulació durant tot el dia i freqüències de 30 minuts.

Aquest reforç del servei en horari de matí respon a la voluntat d’oferir un millor servei a la ciutadania que utilitza el transport públic per moure’s per la ciutat. Cal recordar també que des de l’any passat, el bus urbà circula tots els dies de la setmana, inclosos els diumenges i festiu.

L’horari d’estiu del bus urbà s’iniciarà el proper dilluns 1 d’agost i funcionarà durant tot el mes. A partir de l’1 de setembre, el servei de bus urbà recuperarà el seu horari habitual.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés