Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Mollet envia ajuda a la Banya d'Àfrica

29/07/2011

Solidaritat i Cooperació

L'Ajuntament aporta 2.500 euros d'ajuda a la greu crisi almentària que pateixen més de 10 milions de persones a la Banya d'Àfrica.

Mollet envia ajuda a la Banya d'Àfrica
Mapa de la zona afectada

L’Ajuntament de Mollet ha aprovat una aportació de 2.500 euros per contribuir a pal·liar la fam extrema que pateixen els habitants dels països de la Banya d’Àfrica. L’ajuda es farà arribar a través del Fons Català de Cooperació.

La fam, la sequera i les lluites internes estan provocant un èxode massiu a diversos països de l’anomenada Banya d’Àfrica cap a campaments d’organitzacions internacionals, on els desplaçats esperen rebre ajuda i menjar. Es calcula que les persones afectades per aquesta greu crisi humanitària superen els 10 milions. Aquests campaments es troben saturats davant l’arribada massiva de població i per aquest motiu s’ha fet una crida als països desenvolupats perquè enviïn ajuda. La situació és especialment greu pels nens, amb problemes de malnutrició.

Davant d’aquesta situació d’emergència humanitària i alimentària, l’Ajuntament de Mollet ha aprovat una aportació de 2.500 euros que es destinaran al projecte de resposta a la crisi del Fons Català de Cooperació.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés