Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Tarda de proves entre les colles

22/08/2011

Cultura

La tarda de dilluns és el moment en què més proves es diputen les colles de Morats i Torrats.

Dilluns a la tarda i a la nit és el moment fort de la competició entre les colles la Festa Major, Morats i Torrats. A partir de les 5 de la tarda, l’avinguda de la Llibertat acollirà l’Estirada del cotxe infantil i l’Estirada del camió. Es tracta de dues proves que posen un punt en joc cadascuna i que tenen un caràcter marcadament molletà. Els membres de cada una de les colles, per separat, hauran d’estirar una corda lligada a un camió cisterna de diverses tones de pes amb l’objectiu d’arrossegar-lo fins a la línia d’arribada en el menor temps possible. El mateix sistema regeix l’Estirada del cotxe infantil, amb la diferència que la força la posen nens i nenes de fins 1,5 metres d’alçada i estiren un cotxe.

En acabar les dues proves de força, començarà la Garrinada, a la plaça de Pau Casals. En aquesta prova preval la rapidesa i l’enginy per damunt de la força. Hi ha tres punts en joc que seran per la colla que superi diverses proves d’obstacles i rapidesa. Al final, els garrinets morat i torrat acabaran amb un bany a la piscina de fang!

La darrera prova del dia, serà a les 12 de la nit, també a l’avinguda de la Llibertat. Es tracta de la Cursa en roba interior, on les colles s’hi juguen tres punts: un per la cursa infantil, un altre per la masculina i un altre per la femenina. En aquesta cursa hi sobra la roba però mai el mocador de la teva colla!

Proves de les colles:

5 de la tarda, av. Llibertat
Estirada de cotxe infantil (*1 punt)
Podran participar nens i nenes fins a 1,50 d’alçada. Cal portar sabata tancada

6 de la tarda, av. Llibertat
Estirada de camió (*1 punt)

7 de la tarda, pl. Pau Casals
La Garrinada       (*3 punts)

12 de la nit, av. Llibertat
Cursa en roba interior (*3 punts)
Col•labora: “Punt·Love”

 


Més informació

Programa Festa Major 2011

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés