Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

El Museu Abelló està obert per Festa Major

21/08/2011

Cultura

El Museu Abelló fa jornada de portes obertes totes les tardes de Festa Major.

Del 19 al 23 d’agost, el Museu Abelló farà jornada de portes obertes perquè la ciutadania pugui conèixer el museu local i els tresors que amaga. Així, cada tarda, de 5 a 8 del vespre, podreu visitar el Museu de manera gratuïta.

I per aquells que ja conegueu el Museu però tingueu ganes de visitar l’exposició temporal que hi ha aquests dies, cada tarda a les 7 s’organitza una visita guiada a l’exposició Vestigis del modernisme. Obrim el teló. Aquesta exposició està dedicada a les arts escèniques amb obres del fons de la Fundació Abelló, més algunes peces procedents de l’Institut del Teatre i del Museu de Cerdanyola. A partir de l’evocació escrita per Joan Abelló a L’hora del te, s'han escollit les escenes que al·ludeixen al teatre, la música i la dansa, síntesi de l’ideal de l’art total del modernisme.

Per Festa Major, visita el Menhir!
També podeu visitar de manera gratuïta el Menhir de Mollet, situat al parc de Can Mulà. Durant els dies de Festa Major també hi ha jornada de portes obertes de les 7 de la tarda a les 10 de la nit. El Menhir de Mollet és un monument megalític de l'època del neolític que es va descobrir l'any 2009 a les obres de construcció de l'aparcament del parc de les Pruneres. Per conèixer-ne la història al detall, no us podeu perdre la visita a l'espai del Menhir!

Horaris:

De 5 a 8 del vespre
Portes Obertes al Museu Abelló

7 de la tarda
Visita guiada a l'exposició Vestigis del modernisme. Obrim el teló

De 7 a 10 de la nit, al parc de Can Mulà
Portes Obertes al Menhir


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés