Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Primer any de treball del Pla Estratègic

28/07/2011

Participació Ciutadana

El Pla estratègic de Ciutat Mollet2025 ha estat el procés participatiu més ampli, profund i amb més participació que s’ha fet a la nostra ciutat.

Aquest mes de juliol s’acompleix el primer any d’aplicació del Pla.

Aquesta planificació estratègica va comptar amb la implicació i participació del teixit social, escolar, econòmic, polític i de la ciutadania de Mollet, amb un total de 170 projectes que van ser acordats amb la participació de 1.850 persones i 140 entitats.

A més, el web del Pla Estratègic ha estat una eina fonamental per al treball en xarxa i el seguiment del procés i consulta de la documentació aprovada en cadascuna de les fases. L’espai web del pla estratègic ha posat a consulta els 73 documents del pla, què han estat descarregats 2.164 vegades.

Durant el primer any d’aplicació del Pla, ja s’han posat sobre la taula un seguit de projectes estratègics, tant a nivell municipal com supramunicipal, s’han iniciat diverses accions i nous espais d’impuls conjunt entre institucions, associacions, indústries, emprenedors, etc, per tal d’afavorir el progrés i la creació d’oportunitats socials, laborals i econòmiques a Mollet.

Durant el mes de setembre, la Comissió Permanent del Pla Estratègic es reunirà per avaluar i fer balanç del treball d’aquests primers mesos, tot seguint el sistema de comunicació i seguiment de les iniciatives i projectes estratègics de les quatre línies del pla. Aquesta avaluació i control la protagonitzaran conjuntament els agents socials i econòmics i les institucions de la ciutat.
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés