Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

El Mourinho del Crakòvia, pregoner 2011

19/08/2011

Cultura

El pregoner de Mollet serà Toni Albà. L'actor donarà la benvinguda a la Festa Major dissabte, disfressat de Mourinho, el polèmic entrenador del Reial Madrid.

El dissabte al vespre comença oficilament la Festa Major a Mollet, de la mà del pregó. El pregoner d'enguany serà l’actor i humorista Toni Albà, caracteritzat de José Mourinho, un dels personatges que imita al programa Crakòvia de TV3 i que s'ha fet més popular en la darrera temporada.

Albà ja va ser el pregoner de Mollet l'any 2004. Aquella vegada, però, caracteritzat com del personatge que li ha portat més popularitat: el rei Joan Carles.

Els molletans podrem escolatr el pregó de "Mou" a partir de les 8 del vespre, des del balcó de l'Ajuntament antic, a la plaça de Prat de la Riba. Abans del pregó, com és tradició, el pregoner sortirà de l'Ajuntament en cercavila, acompanyat per la regidora de Cultura i Festes i els caps de les colles de Morats i Torrats. La Colla Gegantera de Mollet acompanyarà el seguici del pregoner, amb els gegants molletans i la música de les gralles.

Un cop a la plaça, a banda d'escoltar i riure amb el pregó de Toni Albà, la ciutat donarà la Festa Major per començada amb els pilars de benvinguda dels Castellers de Mollet, el ball dels Gegants i la tronada.

Horari del pregó, dissabte 20 d'agost:

7 de la tarda. De pl. Pau Casals a pl. Prat de la Riba
Cercavila d'inici de festes
Amb la Colla Gegantera, Morats i Torrats i el Seguici del Pregoner

8 del vespre. Pl. Prat de la Riba
Cerimònia d’inici de la Festa Major: ball de gegants, pilars de castells i tronada
Pregó amb Toni Albà 


Més informació

Programa de Festa Major 2011

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés